Kérjen ajánlatot
Kapcsolat
Cső- és profilhajlítás

Cső- és profilhajlítás

DURMA PHB-100 hidraulikus cső- és profilhajlító gép

Cső- és profilhajlítás

Cső, zártszelvény és egyéb profilú szerkezeti acélok ívesítése.

A profilok hajlítása egy speciális görgős géppel történik, mely magas flexibilitással bír, így az egyedi igényeknek megfelelően ki tudjuk alakítani a csöveket, zártszelvényeket vagy egyéb profilú szerkezeti acélanyagot.

A technológiának köszönhetően laposabb vagy ívesebb alakzat is kialakítható, igazodva a megrendelői igényekhez, a kért funkcióhoz vagy az építészeti előírásokhoz.

Az ívesített termékek előnye:

Az ívesített, hajlított elemeknek az elsődleges előnye abban rejlik, hogy kialakításuknál fogva sokkal erősebbek, masszívabbak a több darabból hegesztett vagy csavarozott kötéssel gyártott szerkezeteknél, így a belőlük készült vázszerkezetek is olcsóbbak.

Cső- és profilhajlítás 1
Szüksége van egy megbízható partnerre, aki minden igényét kielégíti? Minőségi szolgáltatást nyújt stabil alapon minden projekthez? Akkor a megfelelő helyen van!
Lépjen kapcsolatba velünk
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.