Kérjen ajánlatot
Kapcsolat
Szállító csiga

Szállító csiga

Szállító csiga

A Silos-Tech Kft. PT1-60 szállító csigái megfelelnek a szerbiai SA és az európai uniós CE minőségi követelményeknek.

A szállító csiga lehet cső- (PC) vagy vályús szállító csiga (PK). A szállító csigát elsősorban ömlesztett áru rövid távú szállítására használjuk. Főleg vízszintesen vagy dőlésszögben használható, de alkalmas függőleges szállításra is. Ezen szállítók aprószemcsés és por állagú anyagokra használhatók (gabona, liszt, homok, cement és más aprószemcsés anyagokra az élelmiszeriparban, a vegyiparban vagy az építőiparban). Nem alkalmazhatók a nagyszemcsés, tapadós és törékeny anyagok szállításánál.

A szállító csiga előnye: egyszerű a konstrukciója, aránylag kicsi a dimenziója, valamint nem szükséges nagy tér a beépítésére. Felszerelhető a padlóra, fal melletti tartókra, esetleg csügghet a födémszerkezeten vagy más hordozókon. A jó tömítés lehetővé teszi a lisztszerű és mérgező anyagok szállítását a munkaterület és a környezet szennyezése nélkül.

Egyszerű szerkezetének és aránylag kis súlyának köszönhetően olyan szállító csigákat is gyártunk, amelyek hordozhatók, mozgathatók.

Szállító csigáink 1-600 t/ó teljesítményre vannak tervezve.

Jellemzők
  • Festett kivitel
Szüksége van egy megbízható partnerre, aki minden igényét kielégíti? Minőségi szolgáltatást nyújt stabil alapon minden projekthez? Akkor a megfelelő helyen van!
Lépjen kapcsolatba velünk
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.