Kérjen ajánlatot
Kapcsolat
Láncos szállító

Láncos szállító

Láncos szállító

A Silos-Tech Kft. LT10-200 Láncos szállítói megfelelnek a szerbiai SA és az európai uniós CE minőségi követelményeknek.

A folyamatos körmozgást végző láncos szállítót szemcsés és ömlesztett áru mozgatására használhatják, amely nem nedves, nem tapad és nem érzékeny a szállításra. Egyszerű szerkezetű, az anyag mozgatását és a szállítást vízszintesen vagy 15°-os dőlésszögig végzi. A motor által hajtott hordozólánc, amely rugalmas csatlakozóval esetleg közvetlenül kapcsolódik a tengelyhez, lehetővé teszi a folyamatos anyagmozgatást, szállítást. A lapátokat csavarokkal erősítettük a láncszalagra, abba beleengedve, folyamatos mozgásukkal tolva maguk előtt a továbbítandó anyagréteget. Az alsó réteg erővel történő mozgatása a felső rétegek súrlódását idézi elő, helyváltoztatását és létrejön egy csúszó folyamat az anyaglerakodó irányába.

Láncos szállítóink 10-200 t/órás teljesítményre vannak tervezve.

Jellemzők
  • Tüzihorganyzott kivitel
  • Többféle csatlakoztatási-, be- és kiömlési lehetőség
  • Alacsony energiaigény
  • Kíméletes szállítás
  • Teljes kihordás
Szüksége van egy megbízható partnerre, aki minden igényét kielégíti? Minőségi szolgáltatást nyújt stabil alapon minden projekthez? Akkor a megfelelő helyen van!
Lépjen kapcsolatba velünk
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.